Beal Mortex

Beal Mortex Stucadoor

BEAL MORTEX COLOR

Het Belgische Beal International heeft onder andere de Mortex variant in haar product programma zitten. In naadloze afwerking van vloeren, wanden en meubels zijn veel verschillende producten en merken verkrijgbaar met verschillende eigenschappen.

Beal Mortex Color is een harde, gekleurde afwerking voor vloeren en wanden. Geschikt voor badkamers, baden, aanrechtbladen, meubels, hammams of als afwerking in woonkamers,

Fabrikant Beal Products bestaat reeds meer dan 20 jaar en is altijd sterk geweest in afdichtingproducten. Op het gebied van waterdichte vloeren en wanden, biedt Beal enorme mogelijkheden in de wereld van de decoratie. De Mortex Color van Beal is niet gemaakt op basis van epoxyharsen of polyurethaanharsen. Het aanbrengen van het product wordt hierdoor aanzienlijk vereenvoudigd. Verschillende natuurkalken maken met name integraal deel uit van de mengeling van Mortex color 2 (mc2)-poeder die uit niet minder dan 21 elementen bestaat. Beacryl 2 (mengvloeistof) bevat er 11.

 

Beal Mortex heeft een Natuursteen “Look”

Beal Mortex heeft na verwerking de eigenschappen van natuursteen en is ook opgebouwd uit mineralen en gesteenten uit de natuur. Vanaf een dikte van 1mm is Beal Mortex uit zichzelf waterdicht. Hierdoor is het ook op oppervlakken zoals mdf te verwerken zonder problemen met vocht.

Een groot voordeel van werken met Beal Mortex in een badkamer is dat uw badkamer naadloos is en hierdoor zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. In de huidige maatschappij is het zeer gewenst dat een badkamer een mooie en chique uitstraling heeft, maar tevens goed en gemakkelijk schoon te houden is. Laat u verrassen door de diverse mogelijkheden van Beal Mortex

Naast Beal Mortex is Stucadoorsbedrijf Wes Beentjes ook gespecialiseerd in de volgende stucwerkzaamheden:

 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Lijn
OFFERTE AANVRAGEN

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor Beal Mortex.

Vraag offerte aan

Tel: 06-51149020