Spackwerk

Stucadoor Heiloo Spackwerk

SPACKWERK

Spackspuiten is een afwerkmethode van wanden en plafonds in een woning. Voorbereidende werkzaamheden voor het spackspuiten zijn het eventueel egaliseren van de kale ondergrond, het afplakken van ramen en deuren, het stof- en vetvrij maken van de ondergrond en het eventueel behandelen met een voorstrijk- of hechtmiddel.
Voor het aanbrengen van het spackwerk ( spuitpleister ) wordt een spackpuitmachine gebruikt in combinatie met een compressor, slangen en een spuitpistool. De stucadoor brengt het spackwerk in twee lagen aan, de eerste laag wordt aangebracht en afgemest, dit is het egaliseren en wegwerken van oneffenheden. Vervolgens wordt de tweede laag aangebracht, de zogenaamde afkorrellaag.

Spack kan worden aangebracht op alle vlakke en gladde minerale ondergronden zoals beton, cellenbeton, kalkzandsteen, gipsblokken, gips gebonden mortels, gipsgebonden platen, gips kartonplaten, cementgebonden mortel en cement gebonden platen.

Het aanbrengen van spackwerk is arbeidsintensief werk, en moet vakkundig gebeuren voor een optimaal resultaat. Het uiteindelijke resultaat van spackwerk valt en staat met de aandacht die besteed wordt aan het vooraf afplakken. Spackwerk is in iedere gewenste kleur verkrijgbaar en u kunt zelf aangeven hoe fijn of hoe grof u de afwerklaag wenst te krijgen.

Naast spackwerk is Stucadoorsbedrijf Wes Beentjes ook gespecialiseerd in de volgende stucwerkzaamheden:

 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Lijn
OFFERTE AANVRAGEN

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor spackwerk.

Vraag offerte aan

Tel: 06-51149020