Pandomo Vloeren

Pandomo Vloer Stucadoor Heiloo

PANDOMO VLOEREN

Een Pandomo gietvloer heeft speciale eigenschappen en een zeer markant uiterlijk. De betonlook van dit type vloerafwerking is zeer warm te noemen. Anders dan PU-gietvloeren zijn de Pandomo vloeren cementgebonden gietvloeren. Het uiteindelijke oppervlak ziet er uit als echt natuursteen, mede veroorzaakt door de afwerking met een zogenaamde olie of lak coating. Pandomo vloeren bestaan uit meerdere gepolijste lagen zodat de vloer bijzonder glad is afgewerkt. Dit type vloeren past bij badkamers en andere ruimten van een hoog afwerkingsniveau die dat beetje extra glans en functionaliteit goed kunnen gebruiken. Een Pandomo vloer is zowel strak als modern en soms zeer klassiek, afhankelijk van de kleurstelling en de toplaag.

De Pandomo vloeren van Stucadoorsbedrijf Wes Beentjes kunnen in diverse kleurstellingen worden aangebracht. Geheel in zijdeglans met een donker pigment of juist een zeer warme kleur. U kunt kiezen uit honderden tinten en kleuren. De vloer is zeer waterafstotend en gemakkelijk schoon te houden en dus ideaal voor sanitaire ruimten of keukens binnen woningen en kantoren. In combinatie met de Pandomo wandafwerking wordt elke ruimte voorzien van een hoogwaardig product dat zeer lang meegaat. Slijtage is bij Pandomo vloeren niet eenvoudig voor elkaar te krijgen, de vloer is geschikt voor zeer intensief gebruik.

Het aanbrengen van Pandomo vloeren:

Pandomo vloeren moeten worden aangebracht door ervaren stucadoors. De verwerking en het polijsten van de vloer is een arbeidsintensief werkje. Een klein foutje is zo gemaakt. De Pandomo vloerafwerking wordt in diverse lagen met een vlakspaan aangebracht. Elke laag heeft een exacte droogtijd nodig en het polijsten van de lagen heeft bijzondere aandacht nodig. Stucadoorsbedrijf Wes Beentjes is gespecialiseerd om deze speciale Pandomo vloeren aan te brengen. Het uiteindelijk afwerken van de vloer met een olie of lak coating oplossing is de laatste gang die de specialist moet maken.

De vloeren van Stucadoorsbedrijf Wes Beentjes bestaan uit zeer duurzame en natuurlijke pigmenten, hulpstoffen en toeslagmaterialen.

Naast pandomo vloeren is Stucadoorsbedrijf Wes Beentjes ook gespecialiseerd in de volgende stucwerkzaamheden:

 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Lijn
OFFERTE AANVRAGEN

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor pandomo vloeren.

Vraag offerte aan

Tel: 06-51149020