Pandomo Wall

Pandomo Wall Stucadoor

PANDOMO WALL

Een Pandomo Wall is een prachtige wandafwerking die net als stucwerk aangebracht kan worden op diverse ondergronden. Het is een cementgebonden product dat door vakbekwame stucadoors moet worden aangebracht. Bij ons kunt u kiezen uit een aantal kleuren en tinten. Een Pandomo Wall is wat betreft structuur en uiterlijk vergelijkbaar met bijvoorbeeld een hoge kwaliteit stuclaag met een betonlook. De wand wordt uiteindelijk volledig afgewerkt met een olie of laklaag die de Pandomo Wall zijn uitstekende vochtwerende eigenschappen geeft. Wanneer de Pandomo is aangebracht wordt deze geschuurd waarna de wand goed uit moet drogen alvorens de ruimte wordt gebruikt.

 

De Pandomo Wall producten worden in Duitsland geproduceerd. De speciale pigmenten geven elke badkamer of keuken een trendy en moderne look. Dit type wandafwerking is bij uitstek geschikt voor vochtige ruimten. De Pandomo Wall is vooral een product dat uitstekend schoon te maken is maar niet met bleek en andere agressieve schoonmaak producten het beste is groene zeep.

 

Stucadoorsbedrijf Wes Beentjes bezit over wandspecialisten die dit werk voor u perfect kunnen uitvoeren. Wij werken met stucadoors die de benodigde meters hebben gemaakt en die accuraat werken.

 

Badkamervloer en Pandomo Wall bij één partij onderbrengen

In de huidige markt van interieurdesign en wandafwerking zijn veel verschillende specialisten actief. Niet elke stukadoor weet bijvoorbeeld hoe hij een Pandomo Wall goed moet realiseren en niet elke aannemer weet de fijne details over gietvloeren en speciale vloerafwerkingen voor keukens of badkamers. Kies voor de renovatie van uw badkamer een uitvoerder die verstand heeft van beide zaken.

Naast Pandomo Wall is Stucadoorsbedrijf Wes Beentjes ook gespecialiseerd in de volgende stucwerkzaamheden:

 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Lijn
OFFERTE AANVRAGEN

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor pandomo wall.

Vraag offerte aan

Tel: 06-51149020